Pomona Édesipari Kft viszonteladókat keres

Tisztelt Beszerző kolléga, 

A Pomona Édesipari Kft egy családi vállalkozás, mely a több mint 30 éves múlttal rendelkező Ágoston Kft (Pécs) utódjaként és receptúrája alapján gyártja termékeit. Igyekszünk leendő partnereink igényeinek megfelelő kedvező árakat vagy akár saját márkás termékgyártási lehetőséget biztosítani snack tallér termékekre. Termék fejlesztések révén, akár egyedi megoldásokra is nyitottak vagyunk. 

Célunk: főleg egészségtudatos táplálkozáshoz kapcsolódó tallérok fejlesztése, gyártása vásárlóink részére, de a hagyományos sajtos tallérok is megtalálhatók kínálatunkban 

Cégünk szakmai tapasztalattal rendelkező fiatalos, lendületes csapatból áll, készen az Önök elvárásainak megfelelésére. Munkánk sikere abban rejlik, hogy évekkel ezelőtt az asztal mindkét oldalán ültünk, majd belevágtunk a vállalkozásunkba és így mindkét oldal megelégedettségére igyekszünk munkánkat elvégezni. Törekszünk arra, hogy az alapanyagokat nagyrészt hazai forrásokból szerezzük be.  

Engedje meg, hogy termékeinkből egy kis ízelítőt is átnyújtsunk Önnek, bízunk benne, hogy elnyeri tetszését és alkalmunk lesz egy személyes találkozóra, ahol igényeiket egyeztetve, egyedi árajánlatot adhatunk.

Töltse le a részletes termékkatalógusunkat:  

Üdvözlettel,

Bánhegyi Viktor Cégvezető

Pomona Édesipari Kft.

T: 06 20 9135 185

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password