Egyszerű és ellenállhatatlan… - sajtostaller.net

Egyszerű és ellenállhatatlan…

person Írta: Horváth László list sajtostaller.net blog comment Hozzászólás: 0 favorite Látták: 695

Már korábban is, ha a barátainkkal vagy a családunkkal egy hangulatos borozós estét terveztünk, kirándultunk vagy szívesen ropogtattunk volna valamit a tv előtt meccsnézés közben, esetleg bekuckóztam, egy jó könyvel egy kényelmes fotelbe, ilyenkor nem hiányozhatott egy finom snack sem mellőlünk.

Ha snackről van szó, akkor is valljuk, a kevés néha több… De azért legyen kellően sós, kicsit rafinált, ropogós. A sajtos tallérokra mindig rá voltunk kattanva. Vásárláskor arra törekedtünk, hogy minél természetesebb alapanyagot tartalmazzon, lehetőleg legyen kézműves, mert azt tapasztaltuk, hogy az ilyen termékekben nem csalódunk. Ellentétben a tömeggyártással, amik jellegtelenebbek, olykor-olykor egészen fűrészpor ízűek.
Tudtad, hogy a Pomona tallér füstölt EDAMI sajtból készül? 
Amikor jött a lehetőség, hogy saját snack üzemünk legyen, nem volt kérdés, hogy mi is csak természetes, minőségi alapanyagokat fogunk használni és megőrizzük a házias jelleget. Mivel a sajtos tallér lelke a benne lévő sajt, így először a különféle sajtokat próbálgattuk. A kék sajttól savanykásnak éreztük a tallért, a sima cheddar jellegtelen volt benne, a nem elég érett sajtot nem lehetett jól darálni… jó ideig eltartott, míg megtaláltuk a tökéletest, a füstölt EDAMI személyében.


 
Az eredeti edami sajt egy világhírű holland sajtfajta, mely egy Amszterdamhoz közeli kisváros nevét viseli. Pasztőrözött tehéntejből készül, félkemény, 40% zsírtartalmú sajt. Amit mi használunk az omlós állományú, jellegzetesen szép sárga színű és kellemes füstös ízű tömbsajt.
Így értük el, hogy a Pomona tallér íze markánsan különbözzön a piacon lévő, többi tallértól.

A következő 3 visszajelzés a leggyakoribb, ha valaki kóstolja a tallérunkat:
-    Hú, ennek nagyon jó íze van!
-    Azta, ez jó cucc!
-    Óóóó, a nagymamám készített ilyen finom tallért anno…

Nem csoda, hiszen egy bevált 30 éves receptúra alapján dolgozunk, 30 év tapasztalat, tradíció és minőség, amiből mi sem engedünk.
Köszönjük, hogy minket választotok!
Ha tetszett a bejegyzés kövesd a Pomona Édesipari Kft Facebook oldalt. Hasznos információk, érdekes bejegyzések várnak.
Valamint lépj be Facebook csoportunkba is, ahol beszélgetünk, ötletelünk, recepteket teszünk közzé snack témában. 

*Image: www.pixabay.com/hu/

Hozzászólás

Nincs még hozzászólás.

Szólj hozzá!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password